Ada Lovelace Day

Ada Lovelace Day is an international celebration of the achievements of women in science, technology, engineering and maths (STEM). Ada Lovelace Day was founded by Suw Charman-Anderson in 2009 and aims to raise the profile of women in science, technology, engineering and maths by encouraging people around the world to talk about the women whose […]

Wiki Loves Monuments 2015

Pas organizimit të parë gjatë vitit 2014 FLOSSK (Kosovë) dhe Open Labs (Shqipëri) riorganizojnë për herë të dytë garën e fotografisë Wiki Loves Monuments Kosovë dhe Shqipëri. Wiki Loves Monuments është një konkurs fotografik ndërkombëtar i monumenteve, organizuar nga Fondacioni Wikimedia nga 1 deri më 30 shtator 2015. Wikimedia është fondacioni që fuqizon Enciklopedinë e […]